Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel sulauttaa mobiilipuolen PC-bisnekseen

Puhelinvertailu

Maailman suurin puolijohdevalmistaja Intel on kertonut toimista, joilla se pyrkii yhä tehokkaammaksi yhtiöksi. Tämä tarkoittaa mobiiliosaston sulauttamista PC-toimintoihin, jolla pyritään virtaviivaistamaan toimintaa.

Intelillä on ollut vuosikausia onglemia mobiilimarkkinoilla, jonka ykkösenä pysyy Qualcomm. Intelillä tappiot kertyvät vaikka sen raudalla varustettuja tabletteja on lähtenyt kauppoihin kymmeniä miljoonia.

Uuden osaston johtoon on valittu nykyisen PC-toimintojen johtaja Kirk Skaugen. Toimintojen yhdistäminen valmistuu aikaisin ensi vuonna, kertoo Bloomberg.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja