Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin piilo-ominaisuus paljastettiin: Salaa lähettämäsi viestit

1
Manu Pitkänen

WhatsAppin piilo-ominaisuus paljastettiin: Salaa lähettämäsi viestit
WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimmasta versiosta löytyy The Vergen tietojen mukaan vahva end-to-end-salaus. Menetelmän avulla sovelluksen kautta lähetettyjä viestejä ei ole mahdollista selvittää – ei edes vaikka viranomaiset vaatisivat sitä.

WhatsApp ei ole kertonut uudistuksesta sovelluksensa muutoshistoriassa, mutta asia tuli ilmi The Vergelle teknologian toimittaneen Open Whisper Systemsin kautta.

Salaus on oletusarvoisesti päällä, joten WhatsAppin käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään viestiensä suojaamiseksi. Open Whisper kertoo työstäneensä avoimeen lähdekoodiin perustuvaa salausmenetelmää WhatsAppiin noin puolen vuoden ajan. WhatsAppissä käytettävää salausmenetelmää hyödynnetään myös Open Whisperin omassa Google Playssä julkaistussa TextSecure-sovelluksessa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa millaisella aikataululla end-to-end-salaus on tulossa WhatsAppin iOS- ja Windows Phone -sovelluksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja