Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Villi huhu: Seuraavaan iPhoneen tulossa valtava kamerapäivitys – optinen zoom yksi mahdollisuus

Manu Pitkänen

Villi huhu: Seuraavaan iPhoneen tulossa valtava kamerapäivitys – optinen zoom yksi mahdollisuus
Kun uutissivustoilla raportoidaan Applen suunnitelmista lisätä kaksoisoptiikalla varustettu kamera seuraavan vuoden iPhoneen, voisi jo otsikon perusteella päätellä lähteen olevan taiwanilainen Digitimes. Luulo on kuitenkin väärä, sillä tällaisen huhun on laittanut liikkeelle hyvistä Apple-kontakteistaan tunnettu bloggaaja John Gruber.

Gruber tuli maininneeksi kaksoisoptiikalla varustetun iSight-kameran viime viikonloppuna julkaistussa The Talk Show -jaksossa. Podcastissa ei kerrottu miksi Apple on päätynyt ilmeisesti HTC:n Duo Cameraa muistuttavaan ratkaisuun, mutta Gruber hehkuttaa sen olevan suurin kamerapäivitys iPhonen historiassa.

Kaksoisoptiikkaa voitaisiin käyttää esimerkiksi valokuvien tarkennuksen muuttamiseen jälkikäteen (kuten HTC teki tämän vuoden Onessa) tai laajennetun todellisuuden sovelluksissa. Yksi vaihtoehto on myös optinen zoomaus, jollaista esimerkiksi Corephotonics on esitellyt älylaitteisiin. Ainakin HTC on kertonut olevansa valmis lisäämään optisen zoomin tulevaan puhelimeen.Nokian kamerapomona työskennellyt Ari Partinen siirtyi Applelle viime keväänä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.