Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook irrottaa ryhmät Facebook Groups -mobiilisovellukseksi

Petteri Pyyny

Facebook tekee sen taas.. Irrottaa osan Facebookista omaksi sovelluksekseen
Facebook on saanut viime kuukausina kuraa niskaan oikein olan takaa irrotettuaan palvelunsa viestitoiminnot erilliseen Facebook Messenger -sovellukseen, samalla poistaen kyseisen ominaisuuden varsinaisesta Facebookin mobiilisovelluksesta.

Negatiivisesta palautteesta huolimatta toimintojen pilkkominen erillisiin sovelluksiin näyttää olevan Facebookin suunnitelma laajemminkin, sillä nyt yhtiö on päättänyt irrottaa Facebook-ryhmät erilliseen Facebook Groups-sovellukseen.

Tällä kertaa yhtiö on ilmeisesti oppinut Messenger-fiaskosta jotain ja ei ainakaan toistaiseksi aio poistaa ryhmäominaisuuksia varsinaisesta Facebook-sovelluksesta, vaan tarjoaa Groups-sovelluksen kautta vain erilaisen lähestymistavan ryhmien käyttöön. "Seuraa ryhmiäsi Groupsissa tai Facebookissa, kummin vain", yhtiö lupaa.

Kuten arvata saattaa, sovellus löytyy sekä iOS:lle että Androidille, alla latauslinkit:Facebook Groups iOS:lle
Facebook Groups Androidille


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.