Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Joko ne vihdoin tulevat? Samsungin taipuisat näytöt massatuotantoon

Matti Vähäkainu

Joko ne vihdoin tulevat? Samsungin taipuisat näytöt massatuotantoon
ZDNet kertoo Samsungin suunnitelmista tuoda odotetut taittuvalla näytöllä varustetut puhelimet markkinoille.

Samsung on muutaman vuoden ajan kehittänyt kaarevalla näytöllä varustettu puhelimia, mutta niissä näyttö ei varsinaisesti taitu, sillä se on jatkuvasti samalla tavalla kaarella.

Galaxy Note Edgen (kuvassa) tapaisten puhelimien jatkoksi voi jo ensi vuonna kuitenkin tulla puhelin, joka taittuu kahtia uudenlaisen näytön ansiosta.

Samsung arvelee, että se pystyy tuottamaan niitä kuukausittain 30 000 - 40 000 ensi vuoden loppuun mennessä. Yhtiön mukaan tämä nostaa Samsungin markkinoiden kärkitoimittajaksi taipuisissa näytöissä. Volyymit kertovat kuitenkin, ettei ensi vuonna kannata odottaa vielä taipuvaa Galaxy S -mallia.

Lee Chang-hoon kertoi samalla, että heidän luottonsa AMOLEDiin jatkuu ja Samsung pyrkii laskemaan tuotantokustannuksia, jotta siitä tulisi vielä parempi vaihtoehto LCD:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja