Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ei enää kutsu sovelluksia ilmaisiksi App Storessa

Manu Pitkänen

Apple ei enää kutsu sovelluksia ilmaisiksi App Storessa
Apple on muuttanut ilmaisten sovellusten latauspainikkeet App Store -sovelluskaupassa. Aikaisemmin käytetty Ilmainen-termi on korvattu sanalla Hae. Muutos liittynee freemium-sovellusten ympärillä käytävään keskusteluun, vaikka sanamuutos otettiin käyttöön kaikissa ilmaiseksi ladattavissa ohjelmissa (riippumatta siitä onko niissä in-app-ostomahdollisuus vai ei).

Apple erottaa freemium-sovellukset varsinaisista ilmaisista sovelluksista lisäämällä ohjelman nimen alle tekstin "tarjoaa ostoja ohjelmassa".

EU on painostanut sekä Googlea että Applea muuttamaan sovelluskaupoissa käytettäviä termejä niin, ettei kuluttajalle tule väärää käsitystä sovelluksen luonteesta. Yhdysvalloissa oikeus on jo määrännyt sekä Applen että Googlen maksamaan miljoonien dollareiden korvaukset freemium-sovellusten synnyttämistä laskuista.


Google poisti jo kesällä freemium-sovellusten ilmaisuutta korostavat merkinnät.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja