Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jäätyileekö Lumia 1020 tai 925? Korjaus tulossa seuraavassa päivityksessä

Puhelinvertailu

Windows Phonen päivittyminen 8.1-versioon oli erittäin tervetullut Lumia-käyttäjille. Uudistus toi paitsi uusia ominaisuuksia niin esimerkiksi erittäin odotetun akkupäivityksen, jonka myötä laitteet kestävät jopa huomattavia määriä pidempään yhdellä latauksella. Valitettavasti aivan kaikki ei ole mennyt putkeen – kuten ei käytännössä koskaan ohjelmistopäivitysten osalta.

Lumia 1020 ja Lumia 925 -laitteiden osalta päivitys toi jäätymisongelmia, jotka johtuivat useamman syyn yhteisvaikutuksesta virransyötössä. Tähän tulokseen ovat päätyneet Lumia-tiimin insinöörit viimeisen parin kuukauden aikana ja lupailevatkin korjaavaa päivitystä seuraavan ohjelmistopäivityksen yhteydessä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja