Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia-kauppa muuttui Microsoft Storeksi

Puhelinvertailu

Microsoft on siirtynyt vauhdilla pois Nokia-nimestä, mistä yhtenä esimerkkinä ensimmäisen Microsoft-brändätyn Lumia-puhelimen esittely muutama viikko sitten. Viikonloppuna vaihtui myös Helsingissä sijaitsevan myymälän nimi Nokia-kaupasta Microsoft Storeksi.

Nimimuutoksen myötä Aleksanterinkadun myymälä näyttäisi kehittyneen kansainvälisten Microsoft Store -kauppojen suuntaan. Valikoimista löytyy Lumia-puhelimien lisäksi esimerkiksi Xbox One -konsoli ja sille luotuja lisälaitteita. Kauppaan on tuotu myös "kaupungin suurin tuote-esittelyihin tarkoitettu näyttö", jolla voi halutessaan testata esimerkiksi Xbox One -pelejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja