Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10:n ominaisuuksista lisää tietoa tammikuussa – huomio puhelimissa?

Manu Pitkänen

Windows 10:n ominaisuuksista lisää tietoa tammikuussa – huomio puhelimissa?
Jo kaksi viikkoa sitten kerrottiin Windows 10:n seuraavan isomman päivityksen tulevan ensi vuoden alussa. The Verge on onnistunut vahvistamaan omista lähteistään nämä tiedot. Microsoftin odotetaan esittelevän Windows 10:n ominaisuuksia laajamittaisemmin tammikuun lopulla.

Microsoft esitteli Windows 10:tä pintapuolisesti jo syyskuun lopussa. Tilaisuudessa ei kuitenkaan paneuduttu kovin tarkasti seuraavan käyttöjärjestelmän kuluttajille suunnattuihin ominaisuuksiin. Huomion keskipisteessä oli käyttöjärjestelmän desktop-versio, puhelimista tai tableteista ei puhuttu juurikaan. Tammikuun lopun tilaisuudessa Microsoft aikoo kertoa avoimemmin Windows 10:stä ja tuolloin saadaan todennäköisesti lisää tietoa käyttöjärjestelmän puhelin- ja tablet-versioista.
Apple ja Google ovat käyttäneet puhelimissa ja tableteissa käytännössä samaa käyttöjärjestelmää. Microsoft on lähestynyt laitteita erilaisesta kulmasta: puhelimille tarjotaan Windows Phonea ja tabletteihin kosketusnäytöille optimoitua Windows 8:aa. Windows 10:n myötä alustatason raja-aidat eri laitteiden välillä ovat hälvenemässä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja