Microsoftilta lipsahti: Tuore halpis-Lumia tulee Suomeen ennen joulua?

Puhelinvertailu

Microsoftilta lipsahti: Tuore halpis-Lumia tulee Suomeen ennen joulua?
Microsoft on käynnistänyt verkossa mainoskampanjan (käynnissä AfterDawninkin sivustoilla), jossa vinkataan Lumia-älypuhelimen ostamista joululahjaksi.

Mainos on varsin tyypillinen joulua edeltävä myynninedistämiseen tarkoitettu mainos, eikä siinä sinänsä ole mitään ihmeellistä. Kiinnostavaksi mainoksen tekee kuitenkin se, että lahjaehdokkaina ovat Lumia 930:n, Lummia 830:n ja Lumia 735:n lisäksi ensimmäinen Microsoft-brändillä varustettu Lumia 535.

Microsoft ei ole omassa viestinnässään kertonut koska Lumia 535 tulee myyntiin Suomessa, mutta mainoskampanjan perusteella myynti alkaisi kuitenkin ennen joulua. Microsoftin mukaan puhelimen suositushinta on 110 euroa (ennen veroja).

Kokosimme vähän aika sitten listan 100 euron älypuhelimista, mikä auttaa sinua valitsemaan oikean laitteen tässä hintaluokassa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C21-Y – hinta laskenut -24%

Realme C31 – hinta laskenut -24%

Realme C31
99 € Verkkokauppa.com
131 € CDON
151 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 131 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.