Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisee Lumia Denim -päivityksen Suomessa vasta ensi vuonna

Manu Pitkänen

Microsoft julkaisee Lumia Denim -päivityksen Suomessa vasta ensi vuonna
Microsoft on kertonut Lumia Suomen Facebook-profiilin kautta, että Lumia-älypuhelimille tarkoitetun Lumia Denim -ohjelmistopäivityksen jakelu alkaa Suomessa vasta ensi vuoden alussa. Facebook-päivityksen mukaan jakelu alkaa kunhan operaattorit ovat saaneet testinsä valmiiksi.

Aiemmin Microsoft on kertonut aloittavansa Lumia Denim -päivityksen jakelun maailmanlaajuisesti tämän vuoden lopulla, mutta uuden tiedon mukaan suomalaiset käyttäjät pääsevät siihen käsiksi vasta vuoden vaihduttua. Denimillä varustettuja puhelimia, kuten Lumia 830:tä ja Lumia 735:tä, myydään kuitenkin jo Suomessa. Uusilla kameraparannuksilla varustettua Lumia Camera -sovellusta niille ei kuitenkaan vielä saa.

Lumia Denim sisältää paljon pieniä parannuksia Windows Phoneen. Yksi näkyvimmistä uudistuksista on mahdollisuus organisoida aloitusnäytöllä olevia kuvakkeita kansioihin.Microsoftin odotetaan esittelevän Windows 10:tä sekä sen puhelinversion uusia ominaisuuksia tammikuun lopulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja