Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung avaa Turkuun oman konseptimyymälän

Manu Pitkänen

Samsung avaa Turkuun oman konseptimyymälän
Samsung avasi yhdessä DNA:n kanssa viime vuoden kesänä Pohjoismaiden ensimmäisen Samsung Experience Storeksi nimetyn konseptimyymälän. Nyt samankaltainen myymälä on avattu Turkuun.

Kauppatorin vieressä (Hansakortteli, Eerikinkatu 13) sijaitseva kauppa avataan yleisölle torstaian 4. joulukuuta kello 10.00. Myymälässä on esillä Samsungin älypuhelimia ja tabletteja sekä niille suunniteltuja lisälaitteita. Sitä kautta voi myös jättää Samsung-laitteensa huoltoon. Tarjolla on myös kaikki DNA:n puhe- ja laajakaistaliittymät sekä viihdepalvelut.
"Samsung Experience Store on paikka, jossa kuluttajat saavat tutustua Samsungin koko mobiilituotevalikoiman kirjoon. Paikalla on aina laitteet läpikotaisin tunteva henkilökunta, joka osaa neuvoa kiperimmissäkin tilanteissa. Konseptimyymälämme on elämyksellinen tila, jossa asiakkaat pääsevät kokemaan, miten tekniikka voi helpottaa arkea, kun eri tuoteryhmien laitteet kytkeytyvät toisiinsa ja toimivat saumattomasti yhdessä", toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

Avajaisten kunniaksi Samsung vaihtaa myymälän huoltoon jätettyjen puhelimien näytön 80 euron hintaan. Kaksi viikkoa kestävän tarjouksen piiriin kuuluvat seuraavat laitteet: Galaxy S3 / S3 4G, Galaxy S3 mini, Galaxy S4 / S4 4G, Galaxy S4 mini, Galaxy S5, Galaxy S5 mini, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3 ja Galaxy Alpha.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja