Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

RGB Express julkaistu Androidille

1
Manu Pitkänen

Ylistetty suomalaispeli julkaistiin Androidille: RGB Express
Suomalaisen Bad Cranen kehittämä RGB Express -pulmapeli on julkaistu Androidille. Syksyllä peli ilmestyi iOS-laitteille ja se nostettiin App Storessa viikon ilmaissovellukseksi. App Storessa peli on saanut erinomaisen vastaanoton (4,5 / 5; n. 4600 arvostelua).

RGB Expressissä on ideana ratkaista logistisia reittiongelmia: tieverkostolla olevat paketit tulee jakaa oikeisiin osoitteisiin niin, ettei törmää esteisiin eikä samasta kohdasta ajeta kuin kerran (poikkeuksena tieylitykset). Pelin suomalaisuus näkyy hyvin konkreettisesti, sillä eri pelitasot on nimetty suomalaisten kaupunkien mukaan.

Pelin ensimmäiset kentät ovat hyvin yksinkertaisia, minkä vuoksi siihen saattaa aluksi kyllästyä. Kiinnostavuus kuitenkin lisääntyy nopeasti ongelmien vaikeutumisen myötä. RGB Expressissä on pelattavaa 200 kentän verran ja se on ladattavissa Android-laitteille ilmaiseksi. Mainokset saa rahaa vastaan pois, myös maksullisia vinkkejä on tarjolla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Joo, lähti kyllä heti poistettua. En edes kokeillut itse peliä, mutta käynnistämisen ja sulkemisen välillä tuli varmaankin kolme mainosta. Käyttöliittymäkin vanhanaikainen. Not like this.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja