Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy-pomo saa jatkaa – alaisia vaihtoon

Manu Pitkänen

Samsungin Galaxy-pomo saa jatkaa – alaisia vaihtoon
Samsungin mobiiliyksiköllä on takanaan kivikkoinen vuosi, minkä vuoksi koko Samsung Electronicsin tuloskin on laskenut kuin lehmän häntä. Kehityssuunnasta on vedetty korealaisyhtiön sisällä johtopäätökset, minkä seurauksena kolme mobiiliyksikön ylemmän tason johtajaa on jättänyt tehtävänsä. Divisioonan pääpomo, J.K. Shin, saa vielä jatkaa nykyisessä roolissaan.

Yksi lähtijöistä on Reutersin tietojen mukaan maailmanlaajuisesta markkinoinnista vastannut D.J. Lee.

Muutokset ovat osa Samsungin vuosittaista johtajakierrätystä ja organisaatiorakenteen uudistamista. Tänä vuonna ylennyksen sai 165 johtajaa, mikä on Reutersin mukaan vähemmän kuin neljänä aikaisempana vuotena.

Viime viikkojen aikana Samsung on ilmoittanut myyvänsä kuituliiketoimintansa sekä luopuvansa osuuksista kemia- ja puolustusliiketoiminnoista. Ydinliiketoimintaan keskittymisen lisäksi yhtiö kertoi ostavansa omia osakkeitaan kahdella miljardilla dollarilla.Syksyllä Samsung kertoi aloittavansa mobiiliyksikössä kulukuurin, minkä seurauksena ensi vuonna esiteltävien puhelinmallien määrää leikataan noin kolmanneksella ja puhelimissa käytettyjä komponentteja harmonisoidaan laitemallien välillä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja