>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple valitsi vuoden parhaimmat ohjelmat – suomalaissovellus listalla

Manu Pitkänen

Apple valitsi vuoden parhaimmat ohjelmat – suomalaissovellus listalla
Apple on perinteiseen tapaansa esitellyt App Store -kuratoijien valitsemat vuoden parhaimmat pelit ja sovellukset.

Sovellusvalinnat eivät ole maailmanlaajuisia, vaan parhaimmisto vaihtelee maakohtaisesti. Suomen App Storen vuoden sovellukseksi valittiin videomuokkausohjelma Replay ja vuoden peliksi Threes! Kakkosiksi valittiin aivojen treenaamiseen suunniteltu Peak ja Leo's Fortune

Vuoden parhaimpien sovellusten listalle pääsivät myös videoeditori Fly, treensiveollus Endomondo Life, muistiinpanosovellus Post-it Plus, nopeutettujen videoiden tekemiseen tarkoitettu Hyperlapse ja kuvasovellus Litely. Suomalaista osaamista listalla edustaa kamerasovellus Camu.Parhaimpien pelien listalta löytyvät visuaalinen Monument Valley, Hitman GO, Battleheart Legacy, World of Warriors, XCOM: Enemy Within, Rules! ja Smash Hit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.