Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen valtava Nexus 6 -puhelin tulee Suomeen

Manu Pitkänen

Googlen valtava Nexus 6 -puhelin tulee Suomeen
Isoa puhelinta etsivälle löytyy high-end-luokasta jatkuvasti enemmän vaihtoehtoja. Samsungin Galaxy Note 4:n lisäksi markkinoille ovat tulleet 5,5 tuuman näytöllä varustettu iPhone 6 Plus ja Googlekin on tuonut myyntiin kaikkien aikojen suurimman Nexus-puhelimen, Motorolan kehittämän Nexus 6:n.

Nexus 6:n saatavuus on ollut heikoissa kantimissa maailmalla ja Suomessakin sen saapumista on saatu odotella. Kovin kauaa isoa Nexusta ei kuitenkaan enää tarvitse odottaa, sillä Gigantin tuotesivulle päivitetyn tiedon mukaan puhelimen toimitukset alkavat Suomessa 15. joulukuuta. Gigantin ja Verkkokauppa.comin ennakkomyynnissä on tällä hetkellä vain 64 gigatavun malli.

Google Playn Suomen laitekaupassa Nexus 6:ta ei vielä löydy. Samaan aikaan julkistettu Nexus 9 -tabletti on jo siellä myynnissä.

Nexus 6:ssa on valtava kuuden tuuman QHD-näyttö (2560x1440 pikseliä), Snapdragon 805 -suoritin, kolme gigatavua keskusmuistia ja 13 megapikselin optisella kuvanvakaimella varustettu kamera. Hintaa 64 gigatavun mallilla on 699 euroa, eli se on huokeammin hinnoiteltu kuin Galaxy Note 4 tai iPhone 6 Plus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja