Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Minecraft Pocket Edition saapui Lumioille

Puhelinvertailu

Minecraftin mobiiliversio Pocket Edition on saapunut nyt Windows Phone -laitteille, kertoo WPCentral. Peli toimii myös heikompitehoisilla Lumia-laitteilla, joissa on 512 megatavua RAM-muistia.

Lokakuussa esitelty versio sisältää useita pelimoodeja, joita ovat muun muassa elinjäämismoodi Survival, jossa taistellaan maailman vaaroja vastaan, sekä luovuuteen panostava Creative-moodi. Peliä voi pelata sekä yksin että moninpelinä.

Minecraft Pocket Editionilla on hintaa 5,99 euroa ja se voi ladata luonnollisesti Windows Phone Marketplacesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja