Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt on viimeinen mahdollisuus ostaa huippusuosittu OnePlus One joululahjaksi, ilman kutsua

Matti Vähäkainu

Nyt on viimeinen mahdollisuus ostaa huippusuosittu OnePlus One joululahjaksi, ilman kutsua
Vuoden yllättäjä ja yksi suosituimpia – tai ainakin puhutuimpia – Android-puhelimia on ollut eittämättä OnePlus One. Cyanogenmodilla varustettua edullista huippupuhelinta on myyty pääasiassa kutsuja tai varauksia vastaan, mutta nyt sitä saa kaikki haluavat.

OnePlus.netissä yhtiö myy laitetta sloganilla "The Gift of One" ja mainitsee, ettei ostamiseen tarvitse kutsua. 5,5 tuuman Full HD -näytöllä varustettu One maksaa 299 euroa ja OnePlus lupaa laitteen ostajille jo joulupäiväksi eli 25. joulukuuta mennessä.
Mitään tarkkaa myyntiaikaa ei ole mainittu, mutta sivustolla mainitaan, että kannattaa olla nopea, sillä "tarjous" loppuu pian. Mitä pian tarkoittaa, sitä on vaikea sanoa, mutta jos ostoslistalla on ollut OnePlus One, niin kannattaa todennäköisesti kiirehtiä. Aiemmin OnePlus on myynyt laitetta kutsutta hyvin lyhyitä aikoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja