Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchin tuotanto jopa edellä aikataulusta?

Matti Vähäkainu

Apple Watchin tuotanto jopa edellä aikataulusta?
Lienee hyvin harvinaista, että teknologiateollisuuden ja kulutuselektroniikan suhteen tuotantolinjastolla oltaisiin kovin paljon edellä määritellystä aikataulusta. Näin kuitenkin on Apple Watchin suhteen, mikäli uskominen on taiwanilaista United Daily News -julkaisua.

Mikäli tieto pitää paikkansa, niin Applen toimittajat ovat onnistuneet laajentamaan kapasiteettia ja ratkomaan tuotannon ongelmia. Aiemmin huhut kertoivat vaikeuksista tuotantolinjoissa, joten tilanne on selkeästi muuttunut.
Tämä tietää hyvää saatavuuden suhteen heti laitteen elinkaaren alusta alkaen. Kysyntä Applen älykellolle on varmasti kovaa, kuten vain Applen kohdalla voi odottaa, joten tuotannon aikaistaminen ei varmasti ole haitaksi.

Taiwanilaisen Quantan massatuotanto saattaa käynnistyä jo tammikuussa aiemmin ennustetun helmikuun sijaan. Ensimmäinen 3-5 miljoonan kellon erä valmistunee siten nopeammin ja Applen yli 20 miljoonan laitteen vuositavoite täyttynee myös nopeammalla aikataululla.

Samalla kerrotaan päivittyneitä tietoja oudommasta huhusta, jonka mukaan iPhone 6s olisi saapumassa jo keväällä. Näin ei kuitenkaan ole kiinalaislähteen mukaan tapahtumassa, sillä komponenttitilauksia ei ole vielä tehty.

Tiedot on luonnollisesti syytä ottaa varauksella.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja