Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisee huippuhalvan Lumia 435:n, kuva vuotanut

2
Puhelinvertailu

Microsoft julkaisee huippuhalvan Lumia 435:n, kuva vuotanut
Yhdysvaltain telehallintovirasto (FCC) on antanut hyväksynnän uusimmalle Lumia-tulokkaalle. Laitteen eri variantit tunnetaan mallinumeroilla RM-1070, RM-1071, RM-1034, RM-1068 ja RM-1032. Tutummin laitteet yhdistää todennäköisesti nimi Lumia 435.

Spekseiltään laite on myydyimmän Windows Phone -laitteen kaltainen. Lumia 520:lta on lainattu erityisesti neljän tuuman 800 x 480 -resoluution kosketusnäyttö sekä viiden megapikselin kamera. Järjestelmäpiirinä on Qualcommin edullisiin puhelimiin suunniteltu Snapdragon 200.

Markkinoille puhelin saapuu todennäköisesti alkuvuodesta. Laite nähdään varmasti myös edullisille puhelimille otollisilla markkinoilla, kuten Intiassa, jossa sitä on ilmeisemmin jo testattu. Näille markkinoille erityisesti on tarjolla myös dual SIM -malleja.Hinta Lumia 435:llä tulee todennäköisestiolemaan lähes niin edullinen kuin vain älypuhelimelta on mahdollista odottaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
huhuu (vahvistamaton)

1

Näin sitä edistetään elektroniikkajätteen syntymistä ja kestävää kehitystä.

Eiku..

Käyttöikä tällaisilla halppispuhelimilla ehkä jopa vuosi, luultavasti paljon vähemmän. Onneksi sen elektroniikkajätteen voi kierrättää! Tai siis, eurooppalainen kierrätysfirma työntää Afrikkaan menevään jätetankkeriin jossa ne sitten päätyvät paikallisten ihmisten terveydeksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti huhuu:

Näin sitä edistetään elektroniikkajätteen syntymistä ja kestävää kehitystä.

Eiku..

Käyttöikä tällaisilla halppispuhelimilla ehkä jopa vuosi, luultavasti paljon vähemmän. Onneksi sen elektroniikkajätteen voi kierrättää! Tai siis, eurooppalainen kierrätysfirma työntää Afrikkaan menevään jätetankkeriin jossa ne sitten päätyvät paikallisten ihmisten terveydeksi.

Itse asiassa homma ei taida mennä ihan näin. Mitä halvempi laite niin yleensä sitä isompi summa se on ostajan vuosituloista. Tällöin laitteen virheistä valitetaan myös huomattavasti herkemmin. Koska katteet ovat ohuet ja volyymit korkeat, niin korkeat takuukulut kääntävät voitot nopeasti tappioiksi. Näissä käytetään usein koeistetumpaa ja täten kestävämpää tekniikkaa. Kestävyys on näissä laitteissa ihan eri myyntivaltti kuin esim iPhonessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.