James Bond -puhelimen ulkonäkö vuoti nettiin

1
Manu Pitkänen

James Bond -puhelimen ulkonäkö vuoti nettiin
Sonyn elokuvastudion tietomurron seurauksena julkisuuteen on päässyt yksi jos toinenkin yrityssalaisuus. Yksi tuoreimmista löydetyistä tiedonmurusista liittyy Sonyn tulevaan Xperia Z4 -lippulaivapuhelimeen.

Talousongelmissa painiva Sony Mobile on tähän saakka esitellyt uuden lippulaivan suunnilleen kuuden kuukauden välein. Strategia ei ole toiminut kovin hyvin, minkä vuoksi Sony aikoo jatkossa pidentää lippulaivapuhelimien julkaisusykliä. Syksyllä julkaistulle Xperia Z3:lle suunnitellaan kuitenkin jo täysillä seuraajaa, joka saa kunnian olla ensi vuonna julkaistavassa Spectre-elokuvassa James Bondin virallinen älypuhelin.

Xperia Z4:n ulkonäkö paljastui ennenaikaisesti Sony Pictures Entertainmentin toimitusjohtajan sähköpostin vuodettua nettiin. Elokuvastudio pyysi Sony Mobilelta Xperia Z4:n kuvia ensi vuoden Bond-elokuvan tuotesijoitusehdotelmia varten. Sony Picturesin toimitusjohtajalle tuskin ollaan lähetetty varhaisen luonnosta, jonka ulkonäkö poikkeaa runsaasti lopullisesta tuotteesta.Sähköpostin mukaan Xperia Z4 julkaistaisiin ensi vuoden touko-marraskuussa. Tämän perusteella puhelin voitaisiin julkaista helmikuussa MWC-messuilla.

Spectre-elokuvassa James Bondia esittävälle Daniel Craigille on ehdotettu viiden miljoonan dollarin korvausta Xperia Z4 -puhelimen kanssa esiintymisestä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Xperia Z4 julkaistaisiin ensi vuoden touko-marraskuussa. Tämän perusteella puhelin voitaisiin julkaista helmikuussa ...


Lipsahtanut tuohon ajatus tai kirjoitusvirhe :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.