>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android päivittyi jälleen: Lollipop 5.0.2 ladattavissa

Petteri Pyyny

Android päivittyi jälleen: Lollipop 5.0.2 ladattavissa
Googlen omat Nexus-laitteet saivat aivan hiljattain Android Lollipop 5.0.1 -päivityksen, mutta siitä huolimatta uutta on jo tarjolla.

Vuoden 2012 versio Nexus 7-tabletista on saanut ainoastaan kyseiselle mallille tarkoitetun Android 5.0.2 -päivityksen, joka on jo nyt ladattavissa WiFi-malleihin suoraan Googlen käyttöjärjestelmän päivityssivulta.

Päivitys vaikuttaa vahvasti laitekohtaiselta päivitykseltä, sillä kyseinen malli on yksi harvoista Nexus-sarjan laitteista, jolle ei tuotu lainkaan 5.0.1 -päivitystä ladattavaksi. Minkääntyyppistä listaa uuden version uusista ominaisuuksista ei ole saatavilla, eikä myöskään tietoa siitä, tuleeko kyseinen versio ladattavaksi myös muille laitteille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.