Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisen huippupuhelimen taustalta löytyy suomalaista osaamista

Manu Pitkänen

Kiinalaisen huippupuhelimen taustalta löytyy suomalaista osaamista
Kiinalainen Huawei käyttää viime viikolla esitellyssä Honor 6 Plus -älypuhelimessa suomalaista käyttöliittymäosaamista. Uuden huippupuhelimen mukana tulevat 3D-widgetit ja live-taustapaperit on mahdollistanut porilaisen Vire Labsin kehittämä Vire Life Engine -käyttöliittymäteknologia.

Vire Labsin alaa on niin sanottu skeuomorfiset eli todellisia esineitä jäljittelevät grafiikat. IOS 7:n jälkeen puhelimissa on ollut muotia pelkistetyt ja yksinkertaiset grafiikat, mutta kysyntää löytyy edelleen skeuomorfisille grafiikoille. Älykellojen ja autojen mittaristojen ansiosta skeuomorfismi voi nostaa vielä uudelleen päätään.

Aiemmin ainakin kiinalainen Umeox on hyödyntänyt Vire Labsin käyttöliittymäteknologiaa. Lisäksi luksuspuhelimia suunnitteleva Vertu käyttää Viren teknologiaa. Jos käsilläsi ei ole kiinalaispuhelinta tai uutta Vertua, niin voit testata Vire Labsin teknologian kykyjä Google Playstä löytyvän demon ja Vire Launcher -ohjelman avulla.Vire Labsin työntekijöiden juuret yltävät suomalaiseen Bitboyhin, jonka grafiikkaohjainsuunnittelija ATI osti vuonna 2006.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.