>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon tarjoaa joulun ajan Android-sovelluksia ilmaiseksi 180 euron arvosta

Sami Koivunen

Amazon tarjoaa joulun ajan Android-sovelluksia ilmaiseksi 180 euron arvosta
Hyvistä joulutarjouksistaan tunnettu Amazon tarjoaa Appstore-kaupassaan ilmaiseksi peräti 40 Android-sovellusta, joiden yhteisarvo on normaalihinnoilla 220 dollaria. Tarjoukset ovat voimassa 26. päivän loppuun asti.

Ilmaiseksi tarjottavat sovellukset ovat nähtävissä täältä ja tämän uutisen lopusta. Amazonin sovelluskauppaan päästäkseen on ladattava Amazonin Appstore-sovellus, joka löytyy yhtiön sivuilta.

Sovelluslistasta löytyy useita suosittuja sovelluksia kuten Angry Birds Space, Terraria, djay 2, Plex, Worms 3 ja TuneIn Radio Pro. Normaalihinnoilla listan kalleimmat sovellukset ovat raskaampaa tekoa olevat The Muscular System Manual: The Skeletal Muscles of the Human Body (normaalihinta 60,99 dollaria) ja Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th Ed (normaalihinta 30,99 dollaria), jotka muodostavat jo kaksistaan merkittävän osan kokonaispaketin arvosta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.