Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Entinen kamerajätti Kodak julkaisemassa Android-älypuhelimen tammikuussa

Sami Koivunen

Entinen kamerajätti Kodak julkaisemassa Android-älypuhelimen tammikuussa
Vuonna 2012 konkurssin partaalla käynyt entinen kamerajätti Kodak on kertonut yhdistävänsä voimansa brittiläisen Bullitt Groupin kanssa ja luvassa on Android-älypuhelimen esittelyä jo tammikuun CES-messuilla.

Käytännössä Kodak on antanut brändinsä Bullit Groupin käyttöön. Bullit Group tunnetaan mm. järeistä teollisuuskäyttöön suunnatuista CAT-älypuhelimista.

Tulevan yhteistyöpuhelimen kerrotaan tavoittelevan "käyttäjiä, jotka haluavat high-end-käyttökokemuksen, mutta eivät halua käyttää jatkuvasti monimutkaistuvia mobiililaitteita". Luvassa voi siis olla täysin perinteisistä älypuhelimista poikkeava malli.

Puhelimen kerrotaan sisältävän jonkinlaisen etähallinnan, jonka avulla ystävät ja perheenjäsenet voivat olla yhteydessä puhelimeen. Kodakin brändillä varustettuun älypuhelimeen odotetaan myös kehittyttä kameraa ja kuvanhallintaohjelmistoa. Lisäksi puhelimen luvataan tarjoavan helpon pääsyn tulostus- ja jakopalveluihin.Kodakin odotetaan esittelevän tabletin, verkkoyhteyksillä varustetun kameran ja 4G-älypuhelimen vuoden 2015 toisella puoliskolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.