>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

VLC palaa pian takaisin App Storeen

1
Manu Pitkänen

App Storesta mystisesti hävinnyt sovellus tekee pian paluun
Pian iOS 8:n julkaisun jälkeen App Storesta mystisesti hävinnyt VLC-mediasoitin on tekemässä paluun Applen mobiililaitteille.

Sovelluksen iOS- ja Mac-kehityksen johtaja Felix Paul Kühne kertoi jo joulukuun alussa ohjelman foorumeilla, että VLC:n iOS-versiosta on tarkoitus tuoda saataville lähiaikoina beta eli niin sanottu TestFlight-julkaisu. Kühne selvensi vielä ennen joulua, että VLC tekisi paluun App Storeen ensi vuoden alussa iTunes Connectin joululomien vuoksi.

Ohjelma odottaa enää Applen tarkastajien paluuta lomilta takaisin töihin. Se kuinka nopeasti VLC-sovellus saadaan tarkistettua riippuu tietysti siitä, kuinka monta muuta ohjelmaa odottaa Applen hyväksyntää. TestFlight-ohjelmaan pääsee mukaan 1000 ulkopuolista testaajaa. Aikaisemmin VLC:stä julkaistiin testiversio Windows Phonelle.VLC:n kehittäjät ovat olleet kovin harvasanaisia ohjelman häviämisestä App Storesta. Vieläkään ei tiedetä, minkä takia ohjelma otettiin pois sovelluskaupasta.

Mediasoittimella on takanaan varsin värikäs historia App Storessa. Ohjelmasta julkaistiin Applidiumin kehittämä versio App Storessa marraskuussa 2010, mutta se poistettiin parin kuukauden kuluttua Rémi Denis-Courmontin huomautettua App Storen ehtojen ja VLC:n GPL-lisenssiehtojen olevan ristiriidassa. Noin 30 kuukauden odottelun jälkeen VideoLAN toi ohjelman uudelleen App Storeen kesällä 2013. Ohjelma poistettiin uudelleen sovelluskaupasta syyskuussa 2014.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
toopelix (vahvistamaton)

1

Ihan OK uutinen,
Olen toki softan puolesta puhunut yli 10v jo ja suosittelen osaamattomille edelleen,
Nyt kun tekijät antanu omenalle periksi niin lopetan heti ihan suoraan tämän puolesta toitottamisen - -100% lähti heti tuon puolesta puhuminen...iApinoille EI IKINÄ anneta periksi, ei missään eikä koskaan!!

t.toope

p.s - kun tuohon email osoitteen laitoin iin alkaako nyt roskapostiryntäys?? nyt se nähdään

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.