Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva lippulaivapuhelin Hima ensimmäisessä kuvassa?

Puhelinvertailu


Uusi vuosi lähtee pian käyntiin ja tutusti heti vuoden alkuun päästään nauttimaan kuluttajaelektroniikan uutuuksista CES-messuilla. Messuilta odotetaan tietysti myös uutuuspuhelimia, joista yllä oleva kuva saattaa sisältää yhden niistä.

Mobiilihuhuista ja -vuotoista aiemminkin tutun NWE:n Steve Hemmerstoffer on twiitannut yllä olevan kuvan, jossa on väitetysti HTC:n tuleva lippulaiva M9, joka tunnetaan Hima-koodinimellä.
Aiemmin laitetta on huhuttu helmikuun MWC-messujen näyttämölle, mutta uudet huhut kertovat aiemmasta CES-julkistuksesta.

Himan odotetaan olevan HTC:n vastaus QHD-resoluution Android-puhelimille, joita ovat mm. LG G3 ja Samsung Galaxy Note 4. QHD-näytön lisäksi siihen odotetaan tietysti Android 5.0:aa sekä 20.7 megapikselin kameraa, Snapdragon 810:tä ja 3 gigatavua RAM-muistia.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja