Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin seuraavan Lumian tiedot paljastuivat

Manu Pitkänen

Microsoftin seuraavan Lumian tiedot paljastuivat
Barcelonassa pidettäviin mobiilialan MWC-messuihin on enää pari kuukautta aikaa, joten uusista puhelimista alkaa tihkua hiljalleen uusia tietoja. Microsoftin messuesittelyihin ei todennäköisesti kuulu uutta Lumia-lippulaivaa, mutta uusi isokokoinen ja edullinen puhelin voidaan kuitenkin nähdä.

Ainakin kuvia ja tietovuotoja Lumia 1320:n seuraajana pidetystä puhelimesta on riittänyt. Kuvia niin sanotun Lumia 1330:n (tyyppinimi RM-1062) kuorista nähtiin jo marraskuussa ja vuoden vaihdetta kohden kuvien määrä on vain kasvanut. Kyseisen puhelimen FCC-dokumenttejakin on julkaistu.
Verkossa julkaistun GFXBench-ruutukaappauksen perusteella FCC:n testiinkin saapuneesta RM-1062:sta löytyisi 5,7 tuuman 720p-näyttö ja neliytiminen Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri. Takaa löytyy 14 megapikselin Zeiss-optiikalla varustettu kamera ja edestä viiden megapikselin kamera.

Tuoreissa kuvissa Lumia 1330:tä vertaillaan viime vuonna markkinoille tulleeseen Lumia 535:een.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja