Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin seuraavan Lumian tiedot paljastuivat

Manu Pitkänen

Microsoftin seuraavan Lumian tiedot paljastuivat
Barcelonassa pidettäviin mobiilialan MWC-messuihin on enää pari kuukautta aikaa, joten uusista puhelimista alkaa tihkua hiljalleen uusia tietoja. Microsoftin messuesittelyihin ei todennäköisesti kuulu uutta Lumia-lippulaivaa, mutta uusi isokokoinen ja edullinen puhelin voidaan kuitenkin nähdä.

Ainakin kuvia ja tietovuotoja Lumia 1320:n seuraajana pidetystä puhelimesta on riittänyt. Kuvia niin sanotun Lumia 1330:n (tyyppinimi RM-1062) kuorista nähtiin jo marraskuussa ja vuoden vaihdetta kohden kuvien määrä on vain kasvanut. Kyseisen puhelimen FCC-dokumenttejakin on julkaistu.

Verkossa julkaistun GFXBench-ruutukaappauksen perusteella FCC:n testiinkin saapuneesta RM-1062:sta löytyisi 5,7 tuuman 720p-näyttö ja neliytiminen Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri. Takaa löytyy 14 megapikselin Zeiss-optiikalla varustettu kamera ja edestä viiden megapikselin kamera.


Tuoreissa kuvissa Lumia 1330:tä vertaillaan viime vuonna markkinoille tulleeseen Lumia 535:een.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja