"Banaanipuhelimen" uusi tuleminen

Manu Pitkänen

Banaanipuhelimen uusi tuleminen
LG on varsin suoranaisesti paljastanut aikeensa esitellä ensi viikolla CES-messuilla viime vuonna markkinoille saapuneen kaarevan G Flex -puhelimen seuraajan, G Flex 2:n. Uuden banaaniluurin teaser-julisteita on nimittäin jo asennettu Las Vegasiin CES-messujen pitopaikalle.

G Flexin näyttöä sekä koko puhelimen runkoa on kaarevoitettu vaaka-akselin suhteen, minkä vuoksi se on saanut lempinimen "banaanipuhelin". Teknisesti LG:n malli poikkeaa kuitenkin huomattavasti aidosta ja oikeasta banaanipuhelimesta, eli Nokian ysäriklassikko 8110:sta.

Tällä haavaa G Flex 2:n teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tarjolla kovin kattavaa kuvaa, mutta oletettavasti sen sisuksista löytyy Qualcommin tehokas järjestelmäpiiri. Kenties 64-bittinen Snapdragon 810. Jää siis nähtäväksi mitä muita erikoisuuksia uuteen G Flexiin on keksitty kuin kaareva näyttö, alkuperäisessä mallissahan käytettiin jo itsestään korjaantuvaa takakuorta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.