Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tuleva lippulaiva vuoti opastevideosta?

PuhelinvertailuSamsungilta odotetaan uuden lippulaivan esittelyä mahdollisesti jo CES-messuilla. Tiistaina virallisesti käynnistyviltä messuilla on huhuttu esiteltävän joitain Galaxy S6 -variantteja – mutta todennäköisesti vain operaattorikumppaneille.
Tarkkaavaiset kuitenkin arvioivat PhoneArenalle, että tuleva laite voidaan nähdä jo yhtiön virallisella opastevideolla. My Knox -sovelluksen opastevideolla käytetään vielä julkaisematonta puhelinta, joka muistuttaa Galaxy S6:n väitettyjä vuotokuvia.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Samsungin Galaxy-laitteet muistuttavat kovasti toisiaan ja kyseessä voi olla vain "geneerinen Galaxy". Lisäksi on epätodennäköistä, että julkaisematon lippulaivamalli esiintyy virallisessa videossa niinkin paljon etukäteen.

Olipa kyseessä aito malli tai ei, mitä mieltä olette laitteeesta?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja