HTC esitteli Desire 826:n – älypuhelin 64-bittisellä piirillä ja Android Lollipopilla

Sami Koivunen

HTC esitteli Desire 826:n – älypuhelin 64-bittisellä piirillä ja Android Lollipopilla
HTC on tänään julkaissut kaksi uutta älypuhelinta CES-messuilla. Näistä Desire 826 on selvästi korkeamman luokan spekseillä varusteltu ja sen voi odottaakin sijoittuvan keskihintaisiin älypuhelimiin.

HTC Desire 826 on varusteltu 64-bittisellä 1,7 GHz:n Snapdragon 615 -järjestelmäpiirillä, 5,5 tuuman Full HD -näytöllä, kahdella gigatavulla RAM-muistia, 16 gigatavulla tallennustilaa, muistikorttipaikalla, 13 megapikselin takakameralla, UltraPixel-etukameralla ja 2 600 milliampeeritunnin akulla.

Muihin ominaisuuksiin lukeutuu mm. HTC BoomSound -kaiuttimet, LTE-yhteydet ja HTC EYE Experience -sovellus, joka mahdollistaa kameroiden optimoinnin. Puhelimella on painoa 183 grammaa ja mitat ovat 158 x 77,5 x 7,9 millimetriä. Käyttöjärjestelmänä on Androidin 5.0 Lollipop HTC:n omalla HTC Sense -käyttöliittymällä.

HTC aloittaa Desire 826:n jakelun Aasiassa, mutta puhelin voi olla tulossa myös Eurooppaan ja Suomeen HTC Desire 816:n tapaan. Puhelimen hintatietoja ei ole vielä saatavilla.

HTC julkaisi tänään myös edullisemman Desire 320 -mallin, joka sisältää mm. 4,5 tuuman kosketusnäytön 854×480 pikselillä, 1,3 gigahertsin MediaTek-neliydinsuorittimen ja viiden megapikselin takakameran.Kuvissa esittäytyy HTC Desire 826.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.