Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Office julkaistiin Android-tableteille – tiedostojen muokkaaminen ilmaista

Manu Pitkänen

Office julkaistiin Android-tableteille  – tiedostojen muokkaaminen ilmaista
Microsoft on avannut Office for Android -sovellusten ennakkoversiot Android-tablettien käyttäjien kokeiltavaksi. Sovellukset voi ladata Google Play -sovelluskaupasta ilmaiseksi (Word, Excel ja PowerPoint).

Viime vuoden lopulla sovelluksia pääsi kokeilemaan vain jos ilmoittautui testikäyttäjäksi, mutta nyt käyttäjäksi pääsee lataamalla vain ohjelmat sovelluskaupasta. Word, Excel ja PowerPoint ovat kuitenkin edelleen Preview-vaiheessa, joten ne eivät ole vielä täysin valmiit. Ohjelmat tukevat ARM-pohjaisia Android-tabletteja, joissa on 7–10,1 tuuman näyttö (KitKat tai Lollipop).

Kosketusnäytöllisille laitteille optimoidut sovellukset julkaistiin viime vuoden puolella iPadille ja iPhonelle. Niiden avulla voi sekä katsella että muokata Office-tiedostoja (edistyneemmät ominaisuudet on saatavilla maksua vastaan).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja