Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android saa uuden haastajan älykelloissa: WebOS

Manu Pitkänen

Android saa uuden haastajan älykelloissa: WebOS
Korealaiset eivät anna Googlen valloittaa älykelloja ilman taistelua: Samsung haluaa käyttää älykelloissa Tizenia, kun taas LG:n suunnitelmissa on jo älytelevisioissa käytettävän webOS:n laajentaminen älykelloihin.

LG esitteli webOS:ää käyttävää älykelloa Audin kanssa CES-messuilla, mutta aivan lähiaikoina sellaista ei voi kuitenkaan itselleensä ostaa. Wall Street Journalin haastattelemien lähteiden mukaan korealaisyhtiön nykyisenä suunnitelmana on tuoda webOS-älykello markkinoille ensi vuonna. Lähteiden mukaan LG:n haluaa pitää päätäntävallan niissä laitteissa missä se vain suinkin voi, käytännössä se tarkoittaa omaa käyttöjärjestelmää.

Viime vuonna LG julkaisi kaksi älykelloa, jotka molemmat käyttävät Googlen Androdi Wear -käyttöjärjestelmää. On vielä mahdotonta sanoa, aikooko LG hylätä Android Wearin kokonaan, mutta Googlen alusta voidaan hyvinkin alistaa varasuunnitelmaksi jos webOS ala menestyä.

Alla on Android Centralin video CES-messuilla nähdystä webOS-älykellon prototyypistä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.