Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bling-bling: Nokia Lumia 930:stä ja 830:stä julkaistaan kullanväriset mallit

Manu Pitkänen

Bling-bling: Nokia Lumia 930:stä ja 830:stä julkaistaan kullanväriset mallit
Kiinalaisten uusivuosi lähestyy ja maassa alkaa samankaltainen kulutusjuhla kuin länsimaissa vietetty joulu. Microsoft valmistautuu juhlasesonkiin tuomalla markkinoille kullanvärisillä kehyksillä varustetut Lumia 830- ja 930-älypuhelimet. Erikoismallin takakuoren väriksi voi valita joko mustan tai valkoisen.

Kullanväriset Lumiat eivät jää Kiinan yksinoikeudeksi, vaan ne tulevat myyntiin valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Amerikkalaiset eivät pääse käsiksi uusiin malleihin. Hintojen kerrottiin vaihtelevan maa- ja operaattorikohtaisesti.

Teknisesti kullanväriset Lumiat ovat samanlaisia kuin aiemmin myynnissä olleet Lumiat. Microsoftin ajatuksena saattaakin olla testata onko kullanvärisille puhelimille kysyntää. Jos kysyntää löytyy, saatetaan kullanvärisiä Lumioita nähdä yhtiöltä jatkossakin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja