Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian HERE-kartat laajenevat älylaseihin

Puhelinvertailu

Nokian HERE-kartat laajenevat älylaseihin
Nokian HERE-karttoja käytetään jo miljoonissa puhelimissa, autoissa sekä nykyään myös älykelloissa. Tulevaisuudessa karttoja pääsee ihmettelemään myös älylaseissa.

Vuzix kertoi CES-messuilla tuovansa Nokian HERE-kartat yhtiön M100-älylaseille sovelluksia tekevien kehittäjien ulottuville. HERE tuo älypuhelimista tutun datan älylasien saataville, mihin kuuluu esimerkiksi online- ja offline-navigointi 118 maassa ja reittisuunnittelu 200 maassa.

M100-laseille sovelluksia kehittivät voivat lisätä omia datasisältöjä Nokian karttojen päälle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja