Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sijoittajat pelästyivät – Voisiko Apple julkaista GoPro-kloonin?

Puhelinvertailu

Kaikki tietävät ettei patenttihakemuksista voida tehdä päätelmiä teknologiayritysten tulevista tuotejulkistuksista, vaikka ne antavat kyllä hyvän kuvan millaisiin asioihin tuote- ja kehitysbudjettia käytetään. Action-kamerayhtiö GoPron sijoittavat säikähtivät kuitenkin perinpohjaisesti Yhdysvaltain patenttitoimiston Applelle myöntämän patentin takia.

Applen patenttihakemuksessa kuvaillaan käytännössä GoPron kaltaista action-kameraa, jonka voisi kiinnittää kypärään tai muihin varusteisiin. Etäohjattavalla kameralla voitaisiin Applen hakemuksen perusteella kuvata ja taltioida ääntä vedenalla. Keksijöiksi on nimetty Keith Stoll Karn, Marc Krolczyk ja Kazuhiro Joza, jotka ovat aiemmin hakeneet patenttia vähävirtaiselle kameralle.

Päälle puettavalla kameralla Apple veisi eteenpäin Watch-älykellon ja Beatsin kuulokkeiden aloittamaa suuntaa.

Yhdysvaltain patenttitoimiston myönnettyä patentin Applelle GoPron osakekurssi lähti nopeasti laskuun ja osakkeen arvo laski pahimmillaan 15 prosenttia. Alkushokin jälkeen kurssi korjasi hieman ylöspäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja