Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Etsitkö alligaattorinnahalla ja timanteilla varustettua puhelinta? Nyt on onnenpäiväsi!

Matti Vähäkainu

Etsitkö alligaattorinnahalla ja timanteilla varustettua puhelinta? Nyt on onnenpäiväsi!
Vertu on erittäin korkean profiilin matkapuhelinvalmistaja. Aikoinaan Nokialle kuulunut ja sittemminkin entisen Nokia-pomo Anssi Vanjoen työllistänyt brittiläinen Vertu valmistaa puhelimia, joiden myyntiluvuilla ei leveillä. Sen sijaan puhelimilla itsellään leveillään sitäkin enemmän.

Vertu on esitellyt nyt uuden Diamond collection -malliston, joka sisältää kolme eriväristä mallia. Pelkästään värivaihtoehtojen välillä on liki 10 000 dollarin hintaerot.

Malliston ykköstuote on 21 700 dollaria (n. 18 300 euroa) maksava Pure Jet Alligator Diamonds. Mallin koristelussa on käytetty mustaa alligatorin nahkaa sekä peräti 124 timanttia, jotka on aseteltu kultaiselle pedille. Edullisemmat mallit irtoavat reilulla 10 000 dollarilla.

Kaikissa malleissa on 13 megapikselin safiirilla suojattu kamera, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, 4,7 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, 64 gigatavua tallennustilaa sekä Android 4.4 KitKat. Speksit ovat jokseenkin kohdallaan, joten jos maku on hieman kalliimpi, niin silti pääsee nauttimaan korkealaatuisesta Android-kokemuksesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja