Uudet huippuhalvat Lumiat julki - Lumia 435 ja 532

Manu Pitkänen

Uudet huippuhalvat Lumiat julki - Lumia 435 ja 532
Microsoft on esitellyt tänään uudet Lumia 532- ja Lumia 435 -älypuhelimet. Viimeksi mainittu laajentaa ensimmäistä kertaa Lumia-älypuhelinmalliston 400-sarjaan.

Lumia 435:ssä käytetään Qualcommin kaksiytimistä (1,2 GHz) Snapdragon 200 -järjestelmäpiiriä, kun taas Lumia 532:ssa on neliytiminen piiri. Molemmissa puhelimissa on 1560 milliampeeritunnin akku, neljän tuuman näyttö (800x480 pikseliä), gigatavu keskusmuistia ja kahdeksan gigatavua tallennusmuistia (muistikorttipaikka). Lumia Denim -ohjelmistolla varustettujen puhelimien mukana tulee Lumia Camera -sovellus.

Lumia 435:ssä on kahden megapikselin ja Lumia 532:ssa on viiden megapikselin takakamera. Etukamera on molemmissa VGA-tasoa (0,3 Mpix). Puhelimissa on näytön kirkkauden automaattiseen säätöön tarvittava ympäristön valoisuutta mittaava sensori sekä etäisyyssensori (jonka avulla näyttö kytketään pois päältä kun puhelin asetetaan korvalle). Sensorit puuttuvat Lumia 530:stä.

Lumia 435 ja 532 tulevat myyntiin helmikuussa valikoiduilla markkina-alueilla Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Lumia 435 on hinnoiteltu 69 euroon ja Lumia 532 79 euroon (ennen veroja ja muita kuluja).
Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.