Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Halvat Lumiat saivat uuden haastajan: Samsung julkaisi Tizen-pohjaisen älypuhelimen

Manu Pitkänen

Halvat Lumiat saivat uuden haastajan: Samsung julkaisi Tizen-pohjaisen älypuhelimen
Käytännössä paperijulkaisuksi jääneen Samsung Z:n jälkeen korealaisyhtiö yrittää nyt uudelleen Tizenin ujuttamista älypuhelimiin esittelemällä alempaan hintaluokkaan suunnatun Samsung Z1:n. Puhelin tulee myyntiin Intiassa tänään 5700 rupian hintaan (n. 78 euroa).

Samsung Z1 muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon saman hintaluokan Galaxy-puhelimia, näkyvimpänä erona on litteän kotinäppäimen vaihtuminen neliskanttiseen malliin.

Teknisesti Samsung Z1 on sellainen kuin noin suunnilleen 80 euron puhelimen voisikin olettaa olevan. Puhelimesta löytyy 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, neljän tuuman WVGA-näyttö (800x480 pikseliä), 758 megatavua keskusmuistia, neljä gigatavua sisäistä tallennusmuistia (muistikorttipaikka) sekä 3,1 megapikselin takakamera (VGA-tason etukamera). Käyttöjärjestelmänä puhelimessa käytetään Tizenin 2.3-versiota (aiemmin nähdyssä Z:ssa käytettiin Tizen 2.2.1:tä).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja