>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Adoben suosittu Lightroom-sovellus julkaistiin Androidille

Manu Pitkänen

Adoben suosittu Lightroom-sovellus julkaistiin Androidille
Adobe on julkaissut Lightroom-kuvankäsittelyohjelmiston Android-älypuhelimille. Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta, mutta sen käyttö vaatii Creative Cloud -tilauksen (edullisimmillaan 12,39 euroa kuukausi).

Lightroomin avulla Android-älypuhelimien käyttäjät voivat tehdä perustason muokkauksia ohikiitävistä hetkistä otettuihin valokuviin. Ohjelman avulla voi tehdä sommitteluita sekä säätää värejä ja valaistusta, mutta edistyneemmät muutokset tulee edelleen tehdä Lightroomin työpöytäversiolla. Kuvien metadata ja ohjelmalla tehdyt muokkaukset synkronoituvat tietokoneelle asennetun Lightroomin kanssa.

Adobe julkaisi Lightroomin viime vuoden keväällä iPadille ja kesällä iPhonelle.

Androidille julkaistua Lightroom-sovellusta ei ole optimoitu tableteille. Adobe on kuitenkin luvannut julkaista isoille näytille tarkoitetun version tulevaisuudessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.