Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiselta pelistudiolta uusi piraattiaiheinen mobiilipeli: Raids of Glory

Puhelinvertailu

Suomalaiselta pelistudiolta uusi piraattiaiheinen mobiilipeli: Raids of Glory
Suomalainen pelistudio Nitro Games on julkaissut piraattiaiheisen Raids of Glory -mobiilipelin maailmanlaajuisesti iPhonelle ja iPadille. Pelin voi ladata omalle laitteelle ilmaiseksi (mahdollisuus in-app-ostoihin) App Storesta.

Kolmiulotteisessa strategiapelissä on ajatuksena rakentaa omaa linnaketta ja käydä ryöstöretkillä muiden pelaajien rakentamissa kantalinnoituksissa. Raids of Glory sisältää myös yksinpelikampanjan.

Peliä on koeponnistettiin (soft launch) jo viime vuoden puolella Kanadassa ja Singaporessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja