Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft päivitti Android-lukitusnäkymänsä

Puhelinvertailu

Microsoft on julkaissut uuden version Next-lukitusnäkymäsovelluksesta. Next-lukitusnäkymä tukee nyt mm. musiikkisoittimen kontrolleja, kertoo MNB.

Microsoft Garage -projekti Next Lock Screen on Androidin lukitusnäkymä, jonka tarkoituksena on säästää käyttäjän aikaa. Aikaa säästyy nopean sovelluskäynnistyksen ja paremmin järjestetyn tiedot ansiosta, kerrotaan sovelluksesta.

Uusin versio tuo mukanaan tuen musiikkisoittimen ohjaukselle, monen uuden IM-sovelluksen (mm. Skype ja Google Hangouts) ilmoitukset, pikanäppäimen mobiilidatalle ja parannuksia nopeuteen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja