Sonyn tuleva puhelin FCC:n dokumenteissa – onko se huippumalli Z4?

Puhelinvertailu

Yhdysvaltain telehallintoviranomainen FCC saa usein puhelinmallit etukäteen hyväksyttäväksi Yhdysvalloissa myyntiä varten. Tämä tarkoittaa, että tulevista malleista vuotaa tietoa ennen virallista julkaisua, joskin tiedot eivät välttämättä kerro esimerkiksi laitteen tekniikasta.

Tällä kertaa FCC:n dokummenteista paljastuu tuleva Sonyn matkapuhelin, jonka tyyppinumeroksi mainitaan PM-0850-BV. FCC:n omalla tunnisteella PY7-PM0850 varustettu puhelin voi hyvinkin olla uusi Xperia Z -huippumalli, joita Sony julkaisi viime vuonna kaksin kappalein. Mikäli tahti jatkuu, niin maaliskuun alussa järjestettävillä MWC-messuilla nähdään Sony Xperia Z4.

Kyseessä voi olla myös jokin muu Sonyn malli, mutta FCC:n tiedot kertovat, että ainakin tuki LTE-yhteyksille kolmella taajuusalueella löytyy puhelimesta. Joka tapauksessa julkistus todennäköisesti tälle mallille tapahtuu pian – todennäköisesti juuri MWC:ssä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Nokia C02 – hinta laskenut -15%

Nokia C02
74 € Hobby Hall
105 € Proshop
107 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.