Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn tuleva puhelin FCC:n dokumenteissa – onko se huippumalli Z4?

Puhelinvertailu

Yhdysvaltain telehallintoviranomainen FCC saa usein puhelinmallit etukäteen hyväksyttäväksi Yhdysvalloissa myyntiä varten. Tämä tarkoittaa, että tulevista malleista vuotaa tietoa ennen virallista julkaisua, joskin tiedot eivät välttämättä kerro esimerkiksi laitteen tekniikasta.

Tällä kertaa FCC:n dokummenteista paljastuu tuleva Sonyn matkapuhelin, jonka tyyppinumeroksi mainitaan PM-0850-BV. FCC:n omalla tunnisteella PY7-PM0850 varustettu puhelin voi hyvinkin olla uusi Xperia Z -huippumalli, joita Sony julkaisi viime vuonna kaksin kappalein. Mikäli tahti jatkuu, niin maaliskuun alussa järjestettävillä MWC-messuilla nähdään Sony Xperia Z4.
Kyseessä voi olla myös jokin muu Sonyn malli, mutta FCC:n tiedot kertovat, että ainakin tuki LTE-yhteyksille kolmella taajuusalueella löytyy puhelimesta. Joka tapauksessa julkistus todennäköisesti tälle mallille tapahtuu pian – todennäköisesti juuri MWC:ssä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja