Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AnTuTu-suorituskykytesti rankkasi suosituimmat puhelimet

PuhelinvertailuSuosittu benchmark-sovellus AnTuTu on rankannut suosituimmat laitteet, jotka käyttävät kyseistä sovellusta. Tällä kertaa sovellus ei siis listaa tehokkaimpia laitteita, vaan eniten käytettyjä sovelluksen testeissä.

Tietystikään mobiilikäyttäjiä ei saada kartoitettua näin samaan tapaan kuin vaikkapa Facebookin käyttäjistä, mutta hyvää osviittaa se antaa teholaitteiden käyttäjistä. Lista painottuu myös aika paljon Aasiaan, jossa AnTuTu on suosittu.

Maailman suosituimmista puhelimista kärkipaikkaa pitää Kiinan ylpeys Xiaomin Mi 4, jonka pikkuveli Mi 3 on sijalla 4. Kärkeen mahtuu lisäksi Samsungin Galaxy Note- ja S-malleja sekä Meizun MX4, Asus ZenFone 5, OnePlus One ja Nexus 5.

Yhdysvalloissa lista näyttää länsimaalaisille tutummalta. Järjestys on Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S5, OnePlus One, LG G3, Google Nexus 5, HTC One M8, Google Nexus 6, Samsung Galaxy S3, Motorola Droid Turbo ja Samsung Galaxy S4.


Tilastoista voi vetää johtopäätöksen, että esimerkiksi OnePlus One on tehokäyttäjien suosiossa, sillä myyntimäärissä se ei kilpaile liene aivan samassa kastissa suosituimpien puhelinten kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja