Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tällä viikolla ensimmäinen puhelin 450Mbps tiedonsiirrolla

Puhelinvertailu

Samsung esittelee tietojen mukaan tällä viikolla Galaxy Note 4 S-LTE -mallin, joka nostaa LTE-tiedonsiirtonopeudet uudelle tasolle.

SM-N916-mallinumerolla tunnettu malli saapuu ainoastaan Korean markkinoille, jossa 450 megabitin Cat. 9 LTE -yhteyksiä saadaan hyödynnettyä. Se tukee myös SK Telecomin aggregoituja LTE-A-kolmitaajuusyhteyksiä.
ETNewsin mukaan huippusuositun puhletin uusi variantti on varustettu Samsungin omalla Exynos-suorittimella aiemmin huhutun Snapdragon 810:n sijaan. Snapdragonilla varustettu 450 megabitin tiedonsiirto löytyy puolestaan loppukuusta julkaistavasta LG G Flex 2:sta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja