Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esittelemässä puhelimen ja tietokoneen yhdistelmän?

Manu Pitkänen

Microsoft esittelemässä puhelimen ja tietokoneen yhdistelmän?
Microsoftin on määrä esitellä huomenna Windows 10:n kuluttajille suunnattuja ominaisuuksia, mutta tilaisuudessa nähdään lisäksi uusia laitteita. The Informationin tietojen mukaan yksi esiteltävistä laitteista olisi jonkinlainen kannettavan tietokoneen ja puhelimen hybridi.

"Puhelimen ja kannettavan tietokoneen hybridi" voi käytännössä tarkoittaa ihan tavallista QWERTY-näppäimistöllistä älypuhelinta, mutta The Information tuskin tarkoittaa kapulakielisellä ilmaisullaan sitä. Kenties kyseessä on Asuksen PadFonea muistuttava ratkaisu, missä puhelimesta voisi siirtyä tietokoneelle liittämällä laitteet yhteen. Pidemmälle vietynä telakointi voitaisiin tehdä langattomasti WiGigin avulla.

The Informationin mukaan laitetta vain demotaan tilaisuudessa ja Microsoftilla on tarkoitus jatkaa sen kehitystä vielä pidemmälle. Se ei ole siis tulossa markkinoille vähään aikaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.