Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 8.1.3 -päivityksen

1
Puhelinvertailu

Apple on julkaissut iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille iOS 8.1.3 -päivityksen.

iOS 8:n julkaisun aikoihin monet tyrmistyivät käyttöjärjestelmäpäivityksen vaatimaan vapaan tallennustilan suureen määrään. Päivitystietojen mukaan iOS 8.1.3 vähentää vapaan tilan tarvetta päivitysten yhteydessä. Päivityksessä korjataan myös muutamia bugeja.
Oman iPadin ja iPhonen voi päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon avaamalla Asetukset-sovelluksesta valikko Yleiset > Ohjelmiston päivitys. Laite kannattaa varmuuskopioida ennen päivitystä ja laittaa lataukseen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Ben.tschaplin (vahvistamaton)

1

Mä haluun ladata iMovien siksi koska mun pitää tehä elo kuvii

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja