Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n tehopiirin suorituskyky paljastui

Manu Pitkänen

Galaxy S6:n tehopiirin suorituskyky paljastui
SamMobile raportoi eilen Geekbenchin tietokantaan putkahtaneesta suorituskykytuloksesta, joka on suoritettu Samsungin uudella Exynos 7420 -piirisarjalla. Huhujen mukaan kyseistä piirisarjaa käytettäisiin keväällä esiteltävässä Galaxy S6:ssa. Tiedot ovat vielä ristiriitaisia sen suhteen, käytetäänkö Galaxy S6:ssa myös Qualcommin Snapdragon 810 -piiriä.

Geekbench 3 -tulosten perusteella Exynos 7420 yltää suunnilleen samanlaiseen suorituskykyyn kuin viime syksynä esitellyssä iPhone 6 Plussassa käytettävä A8. Multicore-tuloksissa kahdeksanytiminen Exynos 7420 pärjää selvästi paremmin kuin kaksiytiminen A8.

Tietokannasta löytyvissä tulostiedoissa Exynos 7420:n kellotaajuudeksi on merkitty 1,5 gigahertsiä, mutta sen on uskottu olevan hitaampien Cortex-A53-ytimien taajuus. Suorituskykyisempien Cortex-A57-ytimien taajuuden uskotaan olevan korkeampi.Tuloksia lukiessa kannattaa pitää mielessä, ettei Galaxy S6:ta ole vielä julkistettu ja tulokset on saatettu saada aikaan keskeneräisellä prototyypillä. Lopullisessa puhelimessa ohjelmistoa ja piirin suorituskykyä on saatettu optimoida.

Exynos 7420 näyttää olevan myös nopeampi kuin G Flex 2:lla testattu Snapdragon 810.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja