Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft päivitti Outlookin iOS- ja Android-sovellukset

Manu Pitkänen

Microsoft päivitti Outlookin iOS- ja Android-sovellukset
Microsoft on päivittänyt Outlookin iOS- ja Android-sovellukset ja tuonut niihin Acompli-sähköpostisovelluksesta tuttuja piirteitä. Microsoft osti Acomplin viime vuoden lopulla.

Uudistetussa Outlookissa sähköpostit ryhmitellään niiden prioriteetin perusteella kahdelle välilehdelle. Tärkeimmät sähköpostit ilmestyvät Focus-näkymään ja vähemmän olennaiset viestit menevät Other-kategoriaan. Viestejä voi siirrellä näiden kategorioiden välillä ja Outlook oppii sen myötä ryhmittelemään vastaavat viestit oikeisiin paikkoihin.

Outlookissa voi suorittaa myös tyypillisimpiä suoritteita yksinkertaisten pyyhkäisyeleiden avulla. Sähköpostin voi esimerkiksi ajoittaa myöhempään ajankohtaan pyyhkäisemällä sitä oikealle, mikäli et ehdi keskittymään siihen heti. Outlookista löytyy lisäksi kalenteri, mikä helpottaa oman viikko-ohjelman suunnittelua. Sähköposteihin voi liittää myös ajankohtia, joiden pohjalta vastaanottaja voi valita hänelle sopivan ajan tapaamiselle.

Uusi Outlook löytyy App Storesta ja Google Playstä. Android-versio on toistaiseksi Preview-versio, millä Microsoft kartoittaa sovelluksen yhteensopivuutta erilaisten laitteiden kanssa. Uudet sovellukset korvaavat aiemmin iOS:lle ja Androidille julkaistun Outlook Web Access -ohjelman (OWA).Samalla Microsoft poisti Android-tableteille tarkoitettujen Office-sovelluksista Preview-leiman.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja