Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Project Tangon kehitys jatkuu uudessa paikassa

Manu Pitkänen

Googlen kunnianhimoinen puhelinhanke löysi uuden kodin
3D-kamerateknologiaa hyödyntäneitä Project Tango -laitteita kehittänyt ryhmä on siirtynyt uuteen organisaatiorakenteeseen Googlen sisällä. Tähän asti projektia on työstetty niin sanotussa ATAP-divisioonassa, mutta hankkeen uutta kotia ei paljastettu julkisuuteen.

Aikaisemmin tänä vuonna Google kertoi myös Google Glassin kehitystyön siirtyneen Google X -laboratoriosta uuteen paikkaan. Glassin tapauksessa se tarkoitti nykyisen laitteen hylkäämistä ja uuden version kehitystyön alkamista Tony Fadellin alaisuudessa.

Project Tangon tilannepäivityksessä kerrotaan teknologian kehityksen jatkuvan. Se ei vielä tarkoita, että teknologiaa aiottaisiin käyttää puhelimissa tai tableteissa, kuten tähän asti on tehty. Voihan olla, että Googlen ajatuksena on yhdistää Google Glass ja Project Tango luodakseen Microsoftin HoloLensiä muistuttavan laitteen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja